Over ons

Wie zijn wij

Tijka Wasserij is gespecialiseerd in het wassen van alle soorten (bedrijfs)kleding en aanverwante producten zoals handdoeken, handdoekrollen, theedoeken, schoonloopmatten enz. Wij halen en brengen de was bij u op en brengen deze op vast gezette dagen ook weer terug. Ook leveren wij facilitaire producten voor elke onderneming.

Bij Tijka Wierden staat de no-nonsens mentaliteit hoog in het vaandel, wij leveren kwaliteit, hebben concurrerende tarieven en bij ons geldt afspraak is afspraak. Voor meer informatie zijn wij te bereiken onder telefoonnummer 0546-578648 of via e-mail op info@tijkawierden.nl

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is in de hedendaagse bedrijfsvoering niet meer weg te denken. Ook voor ons zijn zaken als milieu, duurzaamheid en energieverbruik belangrijke aspecten. 

Wij werken daarom uitsluitend met energiezuinige machines, milieu verantwoorde wasmiddelen en bedrijfsauto’s met euro 6 motoren. Tevens beschikken wij over zonnepanelen op ons bedrijfspand, hiermee kunnen wij in veruit het grootste deel van ons eigen stroomverbruik voorzien. Kortom voor Tijka Wierden is duurzaam ondernemen niet meer weg te denken!

History

Tijka Wierden is al sinds 1996 een begrip in Wierden. Voorheen gevestigd aan de Weusteweg 9, is de wasserij nu verhuisd naar de Bedrijvenstraat 1. De medewerkers van Tijka zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het wassen van bedrijfskleding en aanverwanten, zoals handdoeken, handdoekrollen en schoonloopmatten.

De diensten van Wasserij Tijka zijn hierdoor ideaal voor iedere (zakelijke) organisatie. De kleinschalige en professionele wasserij heeft klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, persoonlijk contact en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

De medewerkers met een beperking worden op de werkvloer begeleid door huidige medewerkers van Tijka, maar ook door een zorgprofessional.