Sanitaire hygiëne

Nette bedrijfskleding, frisse doeken en goede schoonloopmatten: een lijstje waar sanitaire hygiëne perfect bij past. Wij staan klaar om jou te helpen bij het creëren van een schone sanitaire omgeving, zonder dat je er veel naar om hoeft te kijken. Met onze producten ben je verzekerd van een hygiënische, schone en duurzame oplossing.

Ons assortiment

  • Rolhanddoekautomaten (papier of linnen)
  • Luchtverfrissers
  • Sanitaire dispenser
  • Vullingen
  • Prullenbakken
  • Papierproducten
  • Schoonmaakmiddelen
  • Thee, hand & vaatdoeken

Toilet inrichting

Het toilet wordt vaak beschouwd als de minst interessante ruimte in een bedrijf, maar eigenlijk is het van groot belang. Sanitaire voorzieningen worden namelijk vaak het meest bezocht door bezoekers, en terecht, gezien het belang van hygiëne.

Een toiletruimte fungeert als visitekaartje voor een hygiënische omgeving. Als er geen aandacht wordt besteed aan de inrichting van het toilet, roept dit vragen op over de algehele hygiënestandaard van het bedrijf.

Ook voor damestoiletten bieden wij een scala aan hygiënische oplossingen, waaronder hygiënezakjes, bijpassende dispensers en speciale afvalbakken. Onze afvalbakken kunnen zowel hangend als staand worden geplaatst, en de blinde inworpopening voorkomt kruisbesmetting. Kortom, een nette sanitaire hygiëne draagt bij aan een prettige ervaring.

toiletgroep of een sanitaire hygiëne
handdoekrol dispenser

Rolhanddoeken

Rolhanddoekautomaten bieden een comfortabele en hygiënische manier om uw handen te drogen, aangezien elke gebruiker een nieuw deel van absorberend katoen gebruikt. Na het gebruik kunnen wij deze rollen ook weer reinigen.

Ze vormen een essentieel onderdeel van de moderne sanitaire voorzieningen en bieden een hygiënische, kostenbesparende en comfortabele manier om uw handen te drogen.

Bovendien is het gebruik van katoenen rollen een duurzame oplossing, omdat er geen afval wordt geproduceerd zoals bij papieren handdoekjes. Onze rollen hebben een capaciteit van 40 meter per rol.

prullenbak
Afvalbak Aquarius 43 liter wit

Onze aquarius afvalbak van Kimberly Clark Professional heeft een inhoud van 43 liter en is per stuk verpakt. Het afval is gemakkelijk te deponeren, dankzij de ‘parachute stijl’ deksel, zonder de afvalbak aan te raken. De afvalbak is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken omdat deze voorzien is van ABS kunststof materiaal. Onmisbaar voor de sanitaire hygiëne
Handoekjes dispenser voor de sanitaire hygiëne
MICRO OCEAN BLUE DISPENSER

Deze Micro vouwhanddoekdispenser van North Shore met een maximale capaciteit van 300 papieren handdrogingen is de oplossing voor elke kleine situatie. De North Shore Micro is een handmatige vouwhanddoekautomaat die iedere gebruiker één papieren gevouwen handdoek geeft. De dispenser is afsluitbaar, dit

Handoekrol dispenser
Dispenser Aquarius large roll handdoek

De rolhanddoekdispenser van Kimberly Clark Professional is geschikt voor drukbezochte toiletruimten waar efficiency en hygiëne van belang zijn. Het kijkvenster zorgt ervoor dat u in één oogopslag kunt zien wanneer bijvullen nodig is. Het strakke ontwerp zonder vuilinsluiting is in één handeling te reiniging wat kruisbesmetting helpt voorkomen. Alle Kimberly Clark dispensers zijn voorzien van een sluiting waardoor deze veilig te plaatsen zijn.
handreiniging dispenser voor de sanitaire hygiëne
Dispenser Aquarius handreiniger vloeibaar en schuim

De Aquarius handreiniger dispenser van Kimberly Clark Professional is geschikt voor de uitgifte van vloeibare zeep of foam zeep. De dispenser is eenvoudig bij te vullen, vermindert vuil- of stofophoping door zijn vormgeving en d.m.v. het kijkvenster kunt u zien wanneer bijvullen nodig is. De Kimberly Clark dispensers zijn voorzien van een sluiting waardoor deze veilig te plaatsen zijn.
Zeep vulling
Handreiniger luxe foam Kleenex 1 ltr | 6 stuks

De Kleenex luxe foamzeep van Kimberly Clark Professional verzorgt uw huid en verbetert de persoonlijke hygiëne. Door de gedoseerde uitgifte wordt overmatig gebruik voorkomen. De Kleenex foamzeep levert tot wel twee keer zoveel wasbeurten per liter dan vloeibare zepen. De foamzeep wordt geleverd in een hygiënisch afgesloten, snel en gemakkelijk te installeren 1-liter cartridge met 2.500 doseringen.
Toiletrol dispenser
Dispenser toiletpapier coreless twin mid-size T7 zwart

De Tork Twin Coreless Mid-size Toilet Roll Dispenser is ideaal voor sanitaire ruimten met een klein tot middelgroot aantal gebruikers. De dispenser biedt hoge efficiëntie en zorgt ervoor dat er altijd toiletpapier beschikbaar is, doordat het negen keer zoveel papier bevat als twee traditionele rollen toiletpapier.
Handoeken

Handdoeken van 100% katoen

Onze super absorberende handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen. De handdoeken bieden het beste comfort door zijn bijzondere soort. Huidvriendelijk, absorberend en extreem duurzaam. Met een afmeting van 50×100 cm


duurzame schoonmaak middelen
Probleemoplossers van Hygieniq

Van het Nederlandse merk Hygeniq hebben wij een aantal probleemoplossers geselecteerd en samengevoegd tot een probeerpakket. Deze set bestaat uit:  1 stuks, Hygeniq Descale 0,75L 1 stuks, Hygeniq Sanispray Bio 0,75L 1 stuks, Hygeniq Ultrafoam spray 0,75L 1 stuks, Hygeniq Grout Clean 0,75L 1 stuks, Hygeniq Odour-ex bio 0,75L en micovezeldoek single use 40stuks