Schoonloopmatten

Schoonloopmatten zijn een belangrijk onderdeel van de hygiëne en uitstraling van uw bedrijfspand. Bij Tijka Wierden begrijpen we het belang van schone en goed onderhouden vloeren. Daarom bieden wij schoonloopmatten en een professionele mattenservice aan.

Door onze processen en producten komen we niet alleen uw bedrijf, maar ook het milieu ten goede.

Mattenservice

Bij Tijka Wierden bieden we een mattenservice die verder gaat dan alleen het wassen van schoonloopmatten. Onze service omvat onder anderen:

Levering van Hoogwaardige Matten: Wij bieden schoonloopmatten aan, geschikt voor verschillende omgevingen, onze matten zijn gemaakt van duurzame materialen die effectief vuil en vocht absorberen.

Regelmatig Onderhoud: Om ervoor te zorgen dat uw schoonloopmatten hun functie behouden, bieden wij ook een wasdienst aan. Wij halen de vuile matten op, reinigen ze en leveren ze schoon weer bij u af.

Flexibele Service: Wij passen onze diensten aan uw specifieke behoeften aan. Of u nu wekelijks, maandelijks of op een andere frequentie uw matten wilt laten vervangen en reinigen, wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing

De voordelen

  • Vuil en Vocht Tegengaan: Schoonloopmatten helpen om vuil, en stof op te vangen voordat het uw bedrijfspand binnenkomt. Dit houdt uw entree schoon
  • Kostenbesparing op Schoonmaak: Door het grootste deel van het vuil buiten de deur te houden, verlagen schoonloopmatten de schoonmaakkosten en verlengen ze de levensduur van uw vloerbedekking en vloeren.
  • Verbeterde Veiligheid: Een droge en schone vloer voorkomt uitglijden en vallen.
  • Professionele Uitstraling: Een schone entree geeft een goede eerste indruk en draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf.